Benieuwd naar onze workflow?
Elk project is uniek en aangepast aan jouw behoeften!

Afspraak

Het avontuur start bij het eerste contact. We kijken samen hoe Upflex Media kan bijdragen aan jouw project.

Brainstorm

Na de eerste ontmoeting gooien we al onze ideeën op tafel en werken we een projectvoorstel op maat uit.

Ontwikkeling

Is het idee goedgekeurd? Wij gaan er meteen mee aan de slag en houden je steeds op de hoogte van het proces.

Eindresultaat

Na de laatste aanpassingen zijn we trots op het resultaat, en staan we uiteraard in voor de verdere opvolging.

Afspraak

Ons verhaal start bij de eerste ontmoeting.

Ons verhaal samen start bij de eerste ontmoeting. Je bent op zoek naar een digital media agency voor het ontwerp van een website, logo of volledige huisstijl? Of je hebt onze hulp nodig bij een reclamespotje voor je social media met een te gekke voice over? Dan ben je bij Upflex Media aan het juiste adres. Je kan het zo gek niet bedenken! Welkom in onze wereld!

In een eerste verkennend gesprek kijken we samen graag na wat we voor jouw bedrijf of project kunnen betekenen. We stellen graag onze diensten aan je voor. Geen enkel idee is ons te gek, we denken out-of-the-box!

We hebben geen vaste prijslijst, aangezien elk project anders is. Na afloop van ons gesprek ontvang je van ons een vrijblijvende offerte en eventueel de extra nodige informatie.

Je hebt beslist om met ons in zee te gaan? Geweldig! We kijken alvast uit naar onze samenwerking. Elk project heeft een eigen plan van aanpak en hier gaan we meteen mee aan de slag om je zo snel mogelijk een eerste concept te kunnen voorstellen!

Heb je zelf last van keuzestress? Geen nood, uit alle ideeën selecteren wij alvast de beste, waarvan wij weten dat ze zullen werken! Toch niet 100% overtuigd? Desnoods beginnen we van voor af aan!

Brainstorm

Welkom aan boord!

Ontwikkeling

Alles klaar, vertrekken maar!

Het finale idee is goedgekeurd? Wij gaan aan de slag om een finaal product neer te zetten. Wanneer het gaat om een logo of een huisstijl werken we het gekozen concept uit waarbij we uiteraard jouw feedback meenemen. 

Het ontwerpen en ontwikkelen van een website verloopt volgens een vast patroon. Als eerste zullen we een ruwe schets maken, welke we uitwerken in een wireframe. Een wireframe geeft enkel mee welke elementen waar komen te staan op de website. Dit is een belangrijk onderdeel van het proces, aangezien we hier het skelet van de website gaan vastleggen.

Wanneer de wireframes zijn goedgekeurd, gaan we deze omzetten in een user interface. Het skelet krijgt vorm en zal uitgroeien tot een uniek ontwerp. Na deze stap zie je meteen hoe de website er uit zal zien. Na jouw feedback en de laatste aanpassingen kunnen we beginnen om het ontwerp om te zetten naar een effectieve website. Het spreekt voor zich dat we je tijdens het proces op de hoogte houden.

Dan breekt het moment aan waar we naar toe gewerkt hebben, de website gaat live, we sturen het finale ontwerp van het logo of huisstijl naar je door

Voor logo’s en huisstijlen leveren we alles pixelperfect af voor zowel print (CMYK), digitaal (RGB) als vector (PDF, AI, EPS). We lijsten alles op in een overzichtelijk document.

Wanneer een website klaar is zetten we deze (indien nodig) over naar je eigen gekozen hosting provider. Je hebt ook de mogelijkheid om via Upflex Media in te tekenen op een snelle en betrouwbare hosting, welke we zelf beheren. De eerste dagen monitoren we de website op vlak van snelheid en performantie. Ook helpen we je op weg met het aanmaken en opzetten van eigen mailboxenOok daarna blijven wij beschikbaar voor al jouw vragen. 

Eindresultaat

Klaar om het internet te veroveren?

Ons verhaal samen start bij de eerste ontmoeting. Je bent op zoek naar een digital media agency voor het ontwerp van een website, logo of volledige huisstijl? Dan ben je bij Upflex Media aan het juiste adres. Welkom in onze wereld!

In een eerste verkennend gesprek kijken we samen graag na wat we voor jouw bedrijf of project kunnen betekenen. We stellen graag onze diensten aan je voor. Geen enkel idee is ons te gek, we denken out-of-the-box!

We hebben geen vaste prijslijst, aangezien elk project anders is. Na afloop van ons gesprek ontvang je van ons eventueel extra informatie en een vrijblijvende offerte

Je hebt beslist om met ons in zee te gaan? Geweldig! We kijken alvast uit naar onze samenwerking. Elk project heeft een eigen plan van aanpak en hier gaan we meteen mee aan de slag.

Heb je zelf last van keuzestress? Geen nood, uit alle ideeën selecteren wij alvast de beste, waarvan wij weten dat ze zullen werken! Toch niet 100% overtuigd? Wij gaan gewoon door! 

Het finale idee is goedgekeurd? Wij gaan aan de slag om een finaal product neer te zetten.

Het ontwerpen en ontwikkelen van een website verloopt volgens een vast patroon. Als eerste zullen we een ruwe schets maken, welke we uitwerken in een wireframe. Een wireframe geeft enkel mee welke elementen waar komen te staan op de website. Dit is een belangrijk onderdeel van het proces, aangezien we hier het skelet van de website gaan vastleggen.

Wanneer de wireframes zijn goedgekeurd, gaan we deze omzetten in een user interface. Het skelet krijgt vorm en zal uitgroeien tot een uniek ontwerp. Na deze stap zie je meteen hoe de website er uit zal zien. Na jouw feedback en de laatste aanpassingen kunnen we beginnen om het ontwerp om te zetten naar een effectieve website. Het spreekt voor zich dat we je tijdens het proces op de hoogte houden.

Dan breekt het moment aan waar we naar toe gewerkt hebben, 

Voor logo’s en huisstijlen leveren we alles pixelperfect af voor zowel print (CMYK), digitaal (RGB) als vector (PDF, AI, EPS). We documenteren alles in een overzichtelijk document.

Wanneer een website klaar is zetten we deze (indien nodig) over naar je eigen gekozen hosting provider. Je hebt ook de mogelijkheid om via Upflex Media in te tekenen op een snelle en betrouwbare hosting, welke we zelf beheren. De eerste dagen monitoren we de website op vlak van snelheid en performantie. Ook helpen we je op weg met het aanmaken en opzetten van eigen mailboxen.